Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca demanen que tothom s’impliqui en descarregar el 3de10fm a Vilanova

La colla vilafranquina demana la implicació de tots els vilafranquins, penedesencs i simpatitzants en general per aconseguir l’objectiu de descarregar el 3de10fm a Vilanova.

Els Verds han preparat dos assajos especials els propers dos divendres. El primer serà aquest divendres dia 22 i també servirà per acabar de perfilar l’actuació a Les Santes de Mataró, on els Castellers de Vilafranca volen portar-hi el 3de9fa. En acabar l’assaig, se sortejaran dos menús dobles al Cigró d’Or (el millor restaurant segons els Premis Enoturisme 2016). També hi haurà sopar i beure per tots els assistents i s’acabarà la jornada amb una festa a Cal Figarot.

El segon assaig especial, i últim abans de la diada a Vilanova, serà el divendres 29 de juliol i estarà dedicat exclusivament a preparar els castells per l’endemà. Els Castellers de Vilafranca volen completar el 3de10fm a Vilanova per poder encarar un agost amb nous reptes i concloure’l amb el 4de10fm per Sant Fèlix.

Els vilafranquins també assajaran els dilluns i dimecres en l’horari habitual. Els responsables de la colla penedesenca, doncs, demanen la implicació de tothom des d’aquest mateix divendres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: