Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els bombers van rescatar ahir una excursionista per una fractura a la cama a Torrelles

Només ahir, van fer set rescats de muntanya a tot Catalunya.

Ahir cap a dos quarts de quatre de la tarda, els Bombers de la Generalitat van ser alertats d’un accident d’una dona de 48 anys que havia caigut per un terraplè d’uns dos metres de desnivell mentre feia una excursió a la Font de les Dous, a Torrelles de Foix. Dues dotacions dels bombers van acudir al lloc de l’accident per portar la ferida a l’ambulància. La dona havia patit una fractura a la cama i va ser atesa a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Els Bombers de la Generalitat recorden que abans de sortir a fer una activitat al medi natural es tinguin en compte els consells de seguretat a la muntanya. Només ahir, van fer set rescats de muntanya a tot Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: