Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Xicots ja porten 11 castells de vuit descarregats en el que portem de temporada

Els Xicots ja porten 11 castells de vuit descarregats en el que portem de temporada

Els Xicots de Vilafranca van actuar aquest diumenge a la diada d’aniversari dels Castellers de Sabadell.

L’actuació va ser  positiva per mantenir el rodatge dels castells de 8 i de fet es van anotar un 3 i un 4 de 8, que sumen ja onze castells d’aquesta alçada enguany.

El 3 de 8 d’entrada va presentar problemes, es va haver de desmuntar per falta de mides als pisos inferiors. En el segon intent, l’estructura sí que oferia garanties i es va poder completar.

A la segona ronda la colla vilafranquina va tirar el carro gros, molt bonic, i es va descarregar sense dificultats. El darrer castell vermell va ser el 5 de 7, lleuger i amb cert moviment, però sense patir en cap moment.

Els Xicots van acabar l’actuació amb un vano de 5.

Pel que fa a les colles vallesanes, els amfitrions, Castellers de Sabadell van fer la torre de 8 amb folre carregada i el 3 de 8.  I els Castellers de Sant Cugat van descarregar el 3 i el 4 de 8 i van carregar el 5 de 8. La propera actuació dels Xicots de Vilafranca serà d’aquí a quinze dies, el 19 de juny, a la Bisbal del Penedès amb la colla local, els Bous, i els Nois de la Torre.

Els Xicots de Vilafranca van participar dissabte a la tarda en el torneig l’Enxaneta, organitzat pel Club Patí Sant Ramon.

La colla castellera va oferir dos pilars de 4, torre de 6 i pilar de 5. Així mateix, divendres a la nit un grup de jugadors del Cafès Novell Patí Vilafranca van prendre part a l’assaig dels Xicots, en senyal de la bona col·laboració entre les dues entitats. Els de la camisa vermella han estat al costat de l’equip d’hoquei en aquesta magnífica temporada a l’OKlliga i han fet castells el pavelló en dues ocasions.

Els jugadors del Patí van obsequiar la colla amb una samarreta signada per l’equip i amb una inscripció sobre el 3 de 9 amb folre, la qual està penjada a Cal Noi-Noi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: