Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat ofereix noves activitats d’educació ambiental

El Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat ofereix noves activitats d’educació ambiental

L’oferta per al proper curs introdueix temàtiques noves com el canvi climàtic, la contaminació i el sanejament de les aigües o l’eficiència energètica.

El Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès Garraf presenta la Guia d’Activitats per al curs 2016-2017, un recull de tallers, xerrades, exposicions i visites a instal·lacions de la Mancomunitat. Totes les accions s’ofereixen gratuïtament als centres d’ensenyament, des de P3 fins a Batxillerat i Cicles Formatius; i als ajuntaments i entitats dels municipis que formen la Mancomunitat Penedès Garraf.
Les propostes es centren majoritàriament en la prevenció, reutilització i reciclatge dels residus municipals, sempre des del joc i l’experimentació, tot i que enguany incorporen noves actuacions relacionades amb la contaminació i el sanejament de les aigües, el canvi climàtic i l’ús eficient de l’energia. La Guia també inclou informació de les visites pedagògiques a diferents equipaments per conèixer el seu funcionament, com són el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics, la planta de compostatge, la deixalleria o la depuradora d’aigües residuals.
L’objectiu de totes les activitats és aconseguir que tant els alumnes com els adults que participen a les activitats, es sentin part del medi que els envolta i prenguin consciència que les seves accions repercuteixen en el planeta i en la resta d’éssers vius.
Les Guies es poden consultar al web www.serveiambiental.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: