Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní ha inaugurat un espai lúdic i de salut per a la gent gran

Des de dissabte passat ja es pot accedir al nou espai lúdic que s’ha instal·lat a la plaça Parellada, a les casetes de Cal Mir.

Els aparells han estat implementats per l’Ajuntament de Sant Sadurní de la mà de la Diputació de Barcelona. A més, tots els dissabtes durant els mesos de juny i juliol s’organitzaran sessions dirigides en aquest espai lúdic i de salut obertes a tothom i en què s’oferiran pautes i consells per a realitzar correctament els exercicis.

Els espais lúdics i de salut per a la gent gran són uns espais constituïts per diferents mòduls d’activitat que formen un circuit que permeten treballar les facultats físiques i sensorials de la gent gran. Alhora, les instal·lacions poden ser utilitzades per infants i altres col·lectius.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: