Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El regidor de joventut satisfet de la participació al voltant de l’equipament de la Pelegrina

Ho va dir després de la jornada de portes obertes a la participació dels joves de Vilafranca que es va fer dissabte 4 de juny al mateix espai de l’antic mercat de la Pelegrina.

Després de la jornada de portes obertes a la participació dels joves de Vilafranca que es va fer dissabte 4 de juny al mateix espai de l’antic mercat de la Pelegrina, el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, Miquel Medialdea, considera que s’ha tancat aquesta primera fase de manera molt positiva.
Recordava què en els darrers quatre mesos s’han fet diferents trobades amb el grup motor de joves que ha estat treballant per oferir diferents propostes de cara a condicionar aquest espai del barri de l’Espirall com a equipament per a joves. Per Medialdea, de la jornada del passat 4 de juny les sensacions són positives ja que en va sortir una proposta que recull la voluntat dels joves que hi han participat.
Recordem que l’espai, segons la proposta sobre la que es treballarà, s’ha dividit en 6 usos principals. Hi hauria una sala d’activitats culturals polivalent, sales de formació, un espai de trobada, bucs d’assaig, espais per a la cessió a associacions i grups de joves per a un ús polivalent com reunions o estudi grupal i un espai exterior que permeti la programació d’activitats a l’aire lliure.
Com remarca Medialdea, ara es farà un primer dibuix a càrrec d’un tècnic municipal que servirà per començar a veure sobre paper com es plasmen les propostes que es van consensuar. Posteriorment ja es farà el projecte arquitectònic que ajudarà a veure més clarament la seva dimensió.
Caldrà doncs, un cop es tingui aquest projecte arquitectònic, valorar ja el cost econòmic de la proposta i poder calendaritzar les obres que recordem es vol que estiguin finalitzades abans de finalitzar aquest mandat municipal.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: