Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local comença a controlar les emissions de fums, gasos i sorolls dels vehicles

Des d’avui mateix, la Policia Local de Vilafranca comença a fer controls de les emissions de fums i gasos dels vehicles a la via pública.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha cedit una estació mòbil de control a l’Ajuntament que servirà per detectar irregularitats. Els controls posaran especial atenció sobre els vehicles que fan servir gasoil per la seva emissió de partícules fines.

En el cas que els motors superin els nivells d’emissió permesos, des de la Policia Local es recomanarà als propietaris que portin els vehicles als tallers per revisar les causes que provoquen aquest excés perjudicial per al medi ambient. Només seran denunciats si coincideix que no han passat la ITV quan tocava i, a més, ultrapassen el nivell d’emissions permeses.

La Policia Local també controlarà els vehicles que produeixin sorolls excessius.

Comentaris

  1. Ja era hora. Pero que sigui una campanya seriosa i efectiva. No com altres ocasions que ha quedat en no res. A la zona de la Girada sembla el Rally costa brava cada dia. S’ha desmadrat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: