Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les pensions, la recuperació dels drets laborals i la lluita contra són prioritats del PSC

El 1r secretari dels socialistes de Vilafranca, Francisco Romero, ha demanat el vot pel PSC per a les properes eleccions generals de diumenge .

Ho ha fet assegurant que són l’única garantia que canviï la situació que ha generat tots aquests anys de govern del PP.

Romero va lamentar que en els darrers anys s’han perdut drets pels treballadors, s’ha posat la mà al fons de reserva de les pensions, i som el país amb major atur juvenil d’Europa.

Romero ha recordat la importància del sistema públic de Seguretat Social i que dins d’ell les pensions són una peça clau per l’Estat de Benestar. El PSC critica que des del 2012 la política aplicada pel Govern del PP amenaça seriosament les prestacions socials públiques. En aquest sentit els socialistes refermen el seu compromís amb el sistema públic de pensions.

Romero apunta que històricament els socialistes sempre han lluitat contra la precarietat i les desigualtats.

Els socialistes subratllen que el canvi passarà per eliminar la reforma laboral del Partit Popular, aprovar un nou Estatut dels Treballadors que permeti acabar amb la precarietat laboral i augmentar el salari mínim interprofessional perquè estigui per sobre del salari més habitual a l’estat.

Romero ha manifestat que votar els socialistes és garantia de votar a favor d’aconseguir polítiques efectives i reals que assegurin la igualtat d’oportunitats per a tothom.

 

 

PSC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: