Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nicaragüenc Reynaldo Mora s’enfrontarà diumenge a Marc Vidal

Aquest diumenge, la poliesportiva de Vilafranca, acollirà el combat professional entre Marc Vidal La Garra i el nicaragüenc Reynaldo Mora.

Vidal, pujarà al quadrilàter com a campió d’Espanya del pes ploma, menys de 57 quilograms, un títol que va guanyar el maig passat a Gijón davant el púgil local Juan Luis González. Mora és considerat un rodamón, ha boxejat 22 combats, cert que té més derrotes que victòries, però ha perdut davant homes importants a Europa i sovint fent-ho a quadrilàters d’Anglaterra, França, Bèlgica i pràcticament sempre als punts. Abans del combat estel·lar entre Marc Vidal i Reynaldo Mora, la vetllada acollirà un grapat de combats amateurs, on  destaca la participació de 6 púgils comarcals i un combat femení. El primer a pujar al quadrilàter serà Nacho Garcia de l’Arboç (58 quilograms), Jacint Oliver (69 quilograms), combat de dos penedesencs, Hernan Exequiel davant Marc Morales (73 quilograms), Jordi Manjón (60 quilograms) i el darrer combat amb presència comarcal, just abans del combat que tancarà la vetllada, serà el del penedesenc Gerard Peirot (66 quilograms). També hi ha un combat femení que enfrontarà a les debutants Karla Mérida i Sílvia Rodríguez (57 quilograms).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: