Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Mercat del Préssec d’Ordal engega dissabte la seva onzena edició

El xef Ton Mata del restaurant Cal Ton de Vilafranca serà l’encarregat d’inaugurar el mercat que tindrà lloc a la Plaça Subirats a les 11 del matí.

Com cada any, el mercat gastronòmic es podrà visitar durant els caps de setmana de juny, juliol i agost de 9 a 2 del migdia. Com a novetat del mercat d’enguany, l’Ajuntament de Subirats ha urbanitzat el lateral de la plaça Subirats, amb un accés més àgil per a tots els visitants i veïns del municipi. En aquest espai es desenvoluparà el maridatge “Música a les vinyes”, amb una combinació de cava amb préssec.

L’oferta de tallers per la inauguració s’amplia amb un taller infantil i un de gastronòmic, a més de la venda d’embotits artesanals elaborats amb préssec. També s’organitzen altres activitats com la ruta en bicicleta elèctrica i una passejada guiada per la terra del préssec d’Ordal. A banda, la plaça també acollirà escultures al carrer d’artistes locals, com Josep Massana i Lesley Yendell i durant l’acte oficial l’Àliga de Lavern ballarà a toc de grallers.

Altres propostes durant la temporada 2016 són la 4a Ruta de tapes pel mercat del Préssec d’Ordal, que organitza el celler Albert i Noya; la visita a l’obrador de Les Filos, i l’experiència de “Collir el teu propi préssec, quilòmetre sota zero”, a càrrec de l’empresa de serveis turístics Vinimundus. El mercat s’organitza des del Patronat de Turisme de Subirats i l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Subirats i la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: