Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mancomunitat presenta en el darrer ple la Carta de Serveis

La presentació es va fer en el darrer ple celebrat a primers de maig a Canyelles, i ha de servir per donar a conèixer tant els serveis que s’ofereixen com per recollir propostes dels municipis.

El darrer ple ordinari de la Mancomunitat celebrat a Canyelles el 5 de maig, ha servit per presentar la Carta de Serveis, un document que explica de manera clara quins són i com es presten els actuals serveis de la institució i apunta cap a les noves línies d’actuació en els municipis.
En la seva presentació Rosa Huguet, Presidenta de la Mancomunitat, deia que l’objectiu és disposar d’una eina de gestió que permeti la millora en el servei final que reben els ciutadans i ciutadanes. Alhora el document estableix els compromisos de la Mancomunitat vers els ajuntaments en la prestació d’aquests.
Amb la presentació, l’equip de govern inicia un procés participatiu per a que els representants dels ajuntaments puguin fer aportacions, tant de millora de les prestacions actuals, com noves propostes que obrin altres espais de col·laboració. El procés finalitzarà abans del següent ple ordinari previst al juliol, quan es presentarà a aprovació el document definitiu.
En aquest mateix ple, i seguint el compromís de resoldre les deficiències detectades en l’estructura organitzativa per l’auditoria de la sindicatura de comptes, s’ha aprovat la creació de la plaça de tècnic d’administració general i s’ha informat de la incorporació del nou interventor. Així mateix, s’ha donat compte de la tramesa al Ministeri d’Economia i Hisenda dels respectius informes sobre el primer trimestre del pressupost 2016 i sobre el pagament mitjà als proveïdors, que tenen resultats correctes i indiquen que la Mancomunitat s’ajusta a les disposicions vigents.
Ja en l’apartat de serveis s’ha ratificat l’aprovació del conveni del Servei d’iniciatives Econòmiques amb MicroBank per promoure els crèdits a l’emprenedoria i del conveni del Servei de Laboratori amb la Diputació de Barcelona per a realitzar el programa de vigilància i control sanitari en establiments alimentaris.
En darrer terme, i d’acord amb el desig de l’equip de govern de fer més transparent el funcionament de la institució, s’ha avançat la intenció de realitzar canvis en el proper ple sobre el règim retributiu i de dedicació dels membres de la Mancomunitat per resoldre deficiències detectades en la fórmula emprada fins ara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: