Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mancomunitat Penedès-Garraf comença les obres d’ampliació del CAAD Penedès

Amb un pressupost de més de 20.000 euros, els treballs s’allargaran durant 4 setmanes i permetran quadruplicar la zona de passeig dels gossos.

Aquesta setmana han començat les obres d’ampliació de la zona d’esbarjo del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès Garraf. Els nous patis ocuparan un espai de 4.588 metres quadrats al costat del centre actual, i suposaran una gran millora en el dia a dia dels més de 400 gossos allotjats al centre.
Les obres consisteixen en la instal·lació d’una tanca perimetral i d’un tancament intern que permetrà generar set parcel·les comunicades entre si, que es sumaran a les dues ja existents. Així, l’espai final passarà a ser de nou patis amb zones diferenciades de sol i ombra.
Tot i que el centre va ser ampliat l’any 2009, passant de 16 a 83 gàbies d’allotjament, les obres no van incloure augmentar el número de patis. La massificació actual del centre no permet garantir una freqüència de passeig adequada a tots els gossos, el que dificulta la seva estada ja que han de passar més hores tancats a les gàbies. Aquestes obres han de resoldre aquesta situació, millorant el benestar animal mentre no són adoptats. També suposa disposar de més espai per a que els visitants del centre puguin interactuar amb els gossos, tant les persones que venen a adoptar com les associacions de voluntaris que col·laboren amb el CAAD, que podran fer treballs de rehabilitació d’animals amb certs traumes o fer valoracions de comportament abans de buscar-los una nova família.
L’espai també servirà per desenvolupar part de l’activitat educativa i de sensibilització que s’ofereix a escoles i centres educatius.
Recordar que per facilitar l’adopció de gossos i gats allotjats al centre, el CAAD Penedès obre de dilluns a diumenge, els matins de 10 a 1 del migdia, i també a les tardes de 5 a 7 de dilluns a divendres. Per a més informació dels animals i del procés d’adopció es pot consultar el web www.caadpenedes.org o seguir la seva pàgina oficial a Facebook.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: