Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les escoles de música, entitats i grups musicals de la vila participen de la Festa de la Música

Des de fa uns anys, l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet i l’Ajuntament de Vilafranca impulsen la Festa de la Música.

Volen que la música sigui la principal protagonista d’una jornada festiva, popular i oberta a tothom amb l’objectiu de popularitzar la pràctica musical i familiaritzar a infants, joves i adults amb les diferents maneres d’expressió musical. Es tracta de portar la música al carrer perquè la gent pugui gaudir d’aquest dia mentre passeja per la vila.
La Festa de la Música està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Vilafranca a través del Servei de Cultura i l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet.
Aquest any la Festa de la Música se celebra el dimarts 21 de juny, i es tocarà música en diferents punts distribuïts per la vila. Pati del Vinseum, espai per corals i formacions petites de corda, vent, etc; Carrer del Carme, davant llibreria Sellarés: espai per combos i grups acústics de música moderna; Pl. Campanar, espai per pianistes i música de cambra amb un piano de cua i corals amb piano; i Pl. de la Vila, espai per a formacions de vent, percussió i grups instrumentals de música tradicional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: