Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Drets socials, la regeneració democràtica i el referèndum: objectius d’En Comú Podem

En Comú Podem remarca els drets socials, la regeneració democràtica i el referèndum com a objectius bàsics a l’acte central de campanya a Vilafranca.

En Comú Podem va celebrar ahir al vespre a la Plaça Pau Casals un acte de campanya amb la presència dels candidats número 2, 5 i 9 de la seva llista per Barcelona al Congrés dels Diputats: Lucía Martín, Raimundo Viejo i Aina Vidal respectivament. Els candidats, acompanyats pel regidor de Vilafranca en Comú Ramon Arnabat, van parlar davant d’una cinquantena de persones dels objectius bàsics que es marquen dins el programa electoral: la lluita pels drets socials, la regeneració democràtica i el referèndum a Catalunya.

La gent d’En Comú Podem es mostra esperançada de cara als comicis de diumenge perquè creuen que ha arribat el moment de deixar enrere una etapa i començar un nou camí marcat per les polítiques d’esquerres.

Els candidats també van tractar a Vilafranca problemes endèmics que volen resoldre com és el cas del servei de rodalies de RENFE.

Vilafranca en Comú dóna suport a la candidatura d’En Comú Podem per a les eleccions generals del 26 de juny. VeC s’ha adherit al manifest “Guanyem el Canvi”, promogut pels moviments municipalistes “En Comú” d’arreu de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: