Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El cicle Veus Paral·leles torna al Claustre de Sant Francesc amb poetes catalans i grecs

El cicle Veus Paral·leles torna al Claustre de Sant Francesc amb poetes catalans i grecs

Dimarts 28 de juny, a les 9 del vespre, tindrà lloc al claustre de Sant Francesc una nova edició del cicle Veus Paral·leles. Enguany hi participaran tres poetes de llengua catalana i tres poetes grecs

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i la Institució de les Lletres Catalanes organitza des de l’any 2003 el cicle de poesia Veus Paral·leles on poetes de fora les terres de parla catalana i poetes de l’àmbit lingüístic català reciten la seva poesia en la pròpia llengua en un joc de veus paral·leles. Des de 2013 hi participen tres de fora les terres de parla catalana i tres de l’àmbit lingüístic català. És una activitat d’intercanvi que connecta la literatura catalana amb altres literatures europees.
Enguany el títol de les Veus Paral·leles és De Súnion a Sant Pere de Rodes: sis poetes. Els poetes que participaran enguany a l’edició de Veus Paral·leles són: Pavlina Pampoudi, Katerina Iliopoulou i Stamatis Polenakis i els tres poetes catalans, Nora Albert, Ramon Boixeda i Josep Lluís Roig. L’espectacle poètic està dirigit pel dramaturg i poeta Albert Mestres.
A partir d’un guió, l’actriu Mireia Chalamanch enllaça les sis obres poètiques i recita en català a Catalunya, València i Mallorca els poemes que el mateix poeta ha recitat en català o en grec.
Vilafranca acull aquest esdeveniment dins els actes del cicle Paraules al Claustre i +. L’assistència al recital poètic és gratuïta però l’aforament és limitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: