Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El bon ambient han acompanyat la celebració de la XIV edició del Mercat Medieval de Castellet

Aquest darrer aquest cap de setmana s’ha celebrat una nova edició del mercat medieval, en un dels millors i més apropiats entorns que ofereix la comarca per fer una fira d’aquestes característiques.

L’alcalde de Castellet i la Gornal, Miquel Delgado, es mostra satisfet del resultat i l’evolució d’aquest esdeveniment, que va néixer inicialment com a festa i punt de trobada dels 12 nuclis de població que té el municipi i que des de fa quatre anys a més és també un aparador dels productes de la terra que ofereix el municipi.

El mercat oferia tan dissabte com diumenge un grapat d’atractius. Entre d’altres una representació d’un grup de teatre itinerant. Eren els Jofres de la Companyia Infestum Espectacles de Manlleu.

Una altra de les propostes era l’espectacle de falconeria.

La festa es completava també amb una zona d’activitats infantils, on s’oferien diversos tallers com per exemple de maquillatge. També hi havia una exhibició d’oficis antics, una exposició de la Santa Inquisició i especialment la 4arta Mostra i degustació de cava, vi i productes alimentaris artesans del municipi de Castellet i la Gornal.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: