Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest divendres arriba el tercer Vermut & Brave Coast dj’s a l’Espai Muntanya de Sant Jaume

Aquest divendres arriba el tercer Vermut & Brave Coast dj’s a l’Espai Muntanya de Sant Jaume

Una proposta de música electrònica, per el dia després de la Revetlla. Tot fent un vermut en un espai com la Muntanya de Sant Jaume.

A partir de 2/4 d’1 del migdia del 24 de juny, l’Espai Muntanya de Sant Jaume acollirà la tercera edició d’aquesta proposta per celebrar el dia de Sant Joan tot fent un vermut escoltant la música que punxaran l’equip de djs del segell Brave Coast.
Es podran escoltar alguns dels temes mítics de la música alternativa i altres temes que tenen guardats en un calaix. Loops infinits, equalitzacions impossibles i remescles sinistres caracteritzen el seu original set. (Indie, Electro, i Noise per el dia després de la revetlla. L’entrada és gratuïta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: