Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge Joan Tardà serà a Vilafranca a l’acte central d’ERC a la comarca

Els republicans centren la campanya en afirmar que Catalunya no ha de demanar permís ni al Tribunal Constitucional ni al Govern espanyol per decidir el futur del país.

Aquest diumenge a les 12 del migdia a la plaça Milà i Fontanals tindrà lloc l’acte central d’ERC a la comarca per les eleccions generals del proper 26 de juny. I ho farà amb Joan Tardà encapçalant els parlaments. L’objectiu dels republicans serà explicar que l’únic canvi possible és la República catalana i que s’ha acabat el temps de demanar permís per fer qualsevol cosa des de Catalunya.

A l’acte també hi participaran la diputada del Parlament Anna Simó, així com el diputat al Congrés Joan Capdevila i la consellera d’agricultura Meritxell Serret. El regidor de Sant Sadurní i candidat a la llista independentista Toni Sisternas també hi participarà.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: