Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alkantara organitza un sopar de trencament del desdejuni per donar a conèixer el Ramadà

Dilluns, i coincidint amb el dia mundial dels refugiats, Alkantara organitzava un sopar la plaça Doctor Bonet de l’Espirall amb la intenció de celebrar la fi del Ramadà amb un sopar de desdejuni

El sopar servia també per explicar en què consisteix aquesta festa. El president d’Alkantara, Kamal BenBrahim, explicava que ho fan al barri de l’Espirall perquè hi ha una important comunitat marroquina i es vol transmetre la necessitat de respecte en ambdues direccions. Un respecte que només s’aconsegueix coneixent i entenen els costum de cadascú.
Des de l’Ajuntament es considera important aquesta tasca de conscienciació que fan entitats com Alkantara. La regidora de solidaritat i cooperació, Montse Arroyo remarcava la necessitat de donar a conèixer aquesta diversitat cultural.
Arroyo comentava també que en aquests darrers s’està fent molta pedagogia en aquest sentit amb la voluntat de fomentar el coneixement i el respecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: