Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els veïns de La Girada mostren la seva preocupació pel paviment de la rambla

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull, acompanyat per altres regidors i tècnics de l’ajuntament, va ser ahir al vespre al local de l’associació de veïns de La Girada.

Allà, els veïns li van manifestar les seves preocupacions principals respecte el barri. Una d’aquestes preocupacions té a veure amb l’estat del paviment de la Rambla de La Girada i d’altres carrers, on les arrels dels arbres estan aixecant l’asfalt. En aquest sentit, l’alcalde va explicar que aquesta situació també es produeix en altres indrets, com l’avinguda de Catalunya, per com es va fer la urbanització en el seu moment. Regull també va dir que l’actuació sobre la rambla de La Girada no és, ara per ara, prioritària tot i que es mirarà d’actuar-hi en el futur.

 

Els veïns també van manifestar dubtes sobre la urbanització de la llosa de cobertura de les vies i els seus entorns. Sobretot per les pastilles d’aparcament en el que consideren el pas natural de vianants entre els barris del Poble Nou i La Girada, el carrer General Cortijo. L’alcalde va explicar que és important disposar de places d’aparcament a prop de l’estació de busos i que, en cap cas, el nombre de places d’aparcament serà exagerat.

 

La presidenta de l’associació de veïns Montse Espinosa explicava just abans de la reunió que havien intentat copsar les principals reivindicacions dels veïns a través d’un contacte previ.

 

L’alcalde i el seu equip es reuneix de forma periòdica amb els representants de les associacions de veïns perquè li facin arribar dubtes i propostes i per donar explicacions sobre les actuacions municipals que tenen lloc als barris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: