Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torna l’Escena Jove aquest cap de setmana a Cal Bolet, amb cinc representacions en dos dies

Torna l’Escena Jove aquest cap de setmana a Cal Bolet, amb cinc representacions en dos dies

Les sessions tindran lloc dissabte 28 de maig a partir de les 6 de la tarda i diumenge 29 de maig a partir de les 12 del migdia.

Aquest dissabte i diumenge tindran lloc dues sessions de l’Escena Jove que organitzen conjuntament el Teatre Cal Bolet i les AMPAS de les escoles i instituts participants amb la voluntat de donar valor a la formació de teatre que s’organitzen als centres escolars. Les sessions tindran lloc dissabte 28 de maig a partir de les 6 de la tarda i diumenge 29 de maig a partir de les 12 del migdia. Les entrades es poden comprar a la taquilla de Cal Bolet una hora abans de les sessions al preu de 3€.
L’Escena Jove facilita als grups de joves la presentació del seu treball davant del públic, dalt de l’escenari d’un teatre, amb les condicions tècniques que necessiten, perquè coneguin el funcionament d’una representació en tota la seva dimensió. Les obres que es representaran son en la seva majoria de creació pròpia però també hi ha altres adaptacions de coneguts dramaturgs.
Enguany participen a l’Escena Jove l’alumnat dels Instituts Alt Penedès, Eugeni d’Ors i Milà i Fontanals; EFIT-Casal Espai de Formació teatral i el col·legi Sant Ramon de Penyafort.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: