Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Tejiendo relatos’ espera la traducció a l’anglès per a ser difós internacionalment

El documental sobre les dones teixidores de Bolívia es va poder veure ahir en una sessió especial del cicle Veus del Món al Casal Popular de Vilafranca.

La seva directora, la vilafranquina Clara Calvet, i el productor Sebastian Riveaud van ser allà per presentar el treball i conversar amb els assistents a la projecció. ‘Tejiendo relatos’ és un documental que va sorgir arran de l’estada de Calvet i Riveaud al continent americà. Durant els mesos de febrer, març i abril del 2015 van emprendre un viatge a través dels Andes i van entrevistar 22 dones teixidores de diverses comunitats bolivianes, a més d’experts i altres persones de l’entorn d’aquestes dones.

 

Ara està a punt de finalitzar la campanya de micromecenatge a través de Verkami que va iniciar l’equip per, principalment, traduir el documental a l’anglès i poder-lo moure més enllà dels territoris de parla hispana. Fins ara, ‘Tejiendo relatos’ ja ha participat en alguns festivals i les sensacions són, fins al moment, positives.

El documental ha aconseguit ja la major part del finançament que requeria, uns 3.000 euros per a fer aquest nou pas endavant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: