Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní reclama que les obres de millora de l’estació de Renfe comencin ja

Sant Sadurní reclama que les obres de millora de l’estació de Renfe comencin ja

L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia ha sol·licitat l’inici de les obres de millora de l’accessibilitat a l’estació de Renfe.

L’Alcaldessa Maria Rosell i el primer tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda Josep Maria Ribas es van reunir recentment amb el conseller de Territori i Sostenibilitat Josep Rull, atès que el 30 d’abril de 2015 Renfe va adjudicar les obres amb el compromís que s’havien d’executar en el termini de cinc mesos des de llavors. La Generalitat ha comunicat a l’Ajuntament que el 6 de maig es va reclamar al Ministeri de Foment, a Renfe i a ADIF que s’executin les obres sense més dilació.

L’estació ferroviària de Sant Sadurní té una important mobilitat de viatgers i presenta carències d’accessibilitat, entre les quals un pas inferior d’accés a les andanes que només disposa d’escales i que impedeix l’accés de les persones amb mobilitat reduïda. L’actuació prevista a l’estació de Sant Sadurní contempla la instal·lació d’ascensors i elevar les andanes a més de dotar de marquesines i altres actuacions a l’edifici. La inversió estimada és de 2,4 milions d’euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: