Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el web dels polígons industrials de l’Alt Penedès

La presentació es va fer durant el Consell d’Alcaldes que es va celebrar ahir al Consell Comarcal.

Aquest dijous la seu del Consell Comarcal va acollir una sessió plenària del Consell d’Alcaldes de l’Alt Penedès, presidit per l’alcalde de Vilobí, Francesc Xavier Edo. La reunió servia per traslladar diverses informacions als alcaldes de la comarca principalment en temes de promoció econòmica i d’habitatge.Per exemple es va presentar el web de polígons industrials. D’altra banda també es va traslladar informació sobre actuacions en relació als habitatges ocupats als diferents municipis de la comarca.

La reunió va començar amb la informació sobre el nou sistema de convocatòria del Consell d’Alcaldes a través d’EACAT . La presentació de la web de polígons va anar a càrrec de la consellera comarcal d’Empresa i Ocupació, Susanna Mérida, i d’altra banda també es va informar als alcaldes de la comarca sobre la substitució de la línia d’alta tensió de La Espluga-Montblanc-Penedès-Begues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: