Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta la 2a simfonia de Mahler “Resurrecció” a l’Agrícol

Aquest dissabte a les 7 de la tarda es farà una nova sessió del cicle d’audicions comentades “A l’Agrícol parlem de Música”.

En aquesta ocasió es farà la presentació de la 2a simfonia de Mahler “Resurrecció”, en versió de l’orquestra Simón Bolívar de Caracas. La gravació de la simfonia va sorgir de “El Sistema”, un programa d’educació musical a Veneçuela, instaurat el 1975, sota la batuta del jove director Gustavo Dudamel. L’acte començarà amb l’explicació de què és “El Sistema” i com ha anat evolucionant fins ara, per després centrar-se ja en Mahler i la seva segona simfonia. La sessió anirà a càrrec de Maria Rosa Mestres i s’escoltaran alguns fragments representatius de l’obra per després comentar-los.

L’assistència és gratuïta i la sessió finalitzarà amb una copa de cava per tots els assistents. Per a més informació es pot visitar el web de l’Agrícol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: