Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos organitza una jornada de suport a emprenedors i empreses de nova creació

L’Ajuntament dels Monjos amb la col·laboració de la Mancomunitat Penedès Garraf i l’ADEPG organitza per aquest dilluns 9 de maig la primera jornada adreçada a emprenedors i a empreses de nova creació.

Sota el títol de “Com millorar el meu negoci” la jornada té per objectiu donar a conèixer aquells aspectes fiscals, contractuals i de comunicació que milloren i afavoreixen l’èxit dels projectes empresarials. Es tractaran aspectes com la fiscalitat a l’empresa, les bonificacions per contractació, com aconseguir ser visible pels potencials clients o la utilització de xarxes socials i web 2.0 al món empresarial.
Les diferents ponències les impartiran empresaris experts associats a l’ADEPG, que posen el seu coneixement i experiència a l’abast dels emprenedors de manera desinteressada.
La jornada es realitza a l’Espai per a l’emprenedoria social, l’economia solidària i l’ocupació de Santa Margarida i els Monjos, a partir de 2/4 de 10 del matí i fins a 2/4 d’1. Cal fer inscripció prèvia, ja que les places són limitades, per correu a i a .

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: