Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miquel Iceta ha conegut els projectes de l’àrea d’innovació i energies renovables a Vilafranca

Iceta va visitar aquest diumenge les Fires de Maig acompanyat dels regidors del grup municipal i membres del PSC a Vilafranca i comarca.

En el transcurs de la visita el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca li va traslladar l’aposta que s’està fent per la innovació i les energies renovables com a eina per a sortir de la crisi en els propers anys.

Francisco Romero va apuntar que Vilafranca opta a 20 milions d’euros del fons Europeu pel projecte DUSI per al creixement sostenible, intel·ligent i integrador, desenvolupat conjuntament amb ciutats de la segona corona metropolitana com Granollers, Mataró, Manresa o Vilanova.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va rebre informació de primera mà de projectes que ja estan en marxa com el Vinyes x Calor i el Districte Calor i va destacar que és molt diferent la sensibilitat per aquests temes que ha tingut el PP en els darrers anys de la que tenen habitualment els socialistes.

Miquel Iceta va fer també un balanç positiu del pacte de govern a Vilafranca amb CiU, pacte a nivell municipal que també s’ha produït a municipis com Vilanova, Mataró o Terrassa. El líder socialista va participar també en directe en el programa de Ràdio Vilafranca “Amics per sempre” de Jordi Borràs. I va fer una visita pel recinte firal on va poder comprovar el dinamisme econòmic de la capital de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: