Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital commemora el dia Mundial de la Higiene de les Mans amb una coreografia de dansa

El 5 de maig es commemora aquest dia mundial, en que es vol conscienciar de la importància de tenir una bona higiene de les mans.

Les accions que s’han fet a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès s’adreçaven tant al persona sanitari com al públic en general. En aquest sentit, la responsable de comunicació de l’Hospital Comarca, Helena Mestre, recordava que és important rentar-se les mans, i fer-ho bé.
A primera hora de la tarda, han arribat a l’Hospital un grup de dansa de l’Escola Montagut, què després de rebre una breu formació per part de la infermera higienista del Hospital Comarcal, han ofert una coreografia creada especialment per a l’ocasió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: