Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Eugeni d’Ors presenta els cicles formatius per al proper curs reforçant la formació dual

La sala d’actes de l’Institut Eugeni d’Ors era el punt de trobada de les famílies que volien conèixer l’oferta dels cicles formatius de grau mig i superior que ofereix el centre de cara al proper curs

Carme Quintana, la cap d’estudis de cicles formatius va donar la benvinguda als assistents i va recordar que l’oferta és de 3 cicles de grau mitjà i 4 de cicle superior ja que enguany incorporen el de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma.
En aquests moments des de l’Eugeni d’Ors hi ha 16 grups de cicles formatius, i omplen en tota l’oferta de cursos fent-ne una aposta ferma cada curs, com explica Carme Quintana.
El centre fa una aposta també per la formació dual, i en aquest sentit el coordinador d’aquests cicles, Rafael del Moral, explicava que per segon any imparteixen el cicle d’activitats comercials en grau mitjà, i que per tant serà la primera promoció que s’incorporarà a les empreses. Pel que fa a grau superior, tota l’oferta és en modalitat dual, ja que es considera que dóna una bona sortida als alumnes i respon a les necessitats de les empreses. Un exemple, remarcava del Moral, és el cicle de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma que respon a demandes de les empreses.
Després, futurs alumnes acompanyats de pares i mares, van visitar les instal·lacions del centre podent veure les aules en què es fan els diferents cicles. A destacar que els estudis relacionats amb la informàtica sembla que seran dels més demandats, al menys per l’interès despertat en aquesta jornada de portes obertes.
En el decurs de la jornada, per exemple es podia visitar l’aula del cicle d’Activitats Comercials, de grau mitjà, on la seva professora Pilar Graña acompanyada d’alguna de les alumnes d’aquest curs explicaven els objectius del cicle.
Les pre-inscripcions per els cicles formatius de grau mitjà s’han de fer entre el 18 i el 25 de maig; i els de grau superior entre el 26 de maig i l’1 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: