Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alumne del Pau Boada Ot Peñafiel, classificat a la final del certamen de lectura en veu alta

L’Ot Peñafiel serà un dels representants de les comarques de Barcelona de la categoria de Grumets vermells, els lectors més joves, en la gran final, que tindrà lloc el proper 31 de maig al TNC.

L’alumne de cicle mitjà de primària de l’escola Pau Boada de Vilafranca es va classificar per la final a la primera semifinal de la província de Barcelona, que va tenir lloc ahir a l’auditori del CaixaFòrum. Avui i demà es fan les dues semifinals restants de Barcelona i la setmana que ve, les de Tarragona. Els participants de les comarques de Lleida i Girona ja van celebrar les semifinals i ja saben qui són els seus finalistes de cara al 31 de maig.

El certamen de lectura en veu alta està organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana amb el suport del departament d’Ensenyament i els serveis territorials amb l’objectiu de promoure i treballar a les aules la lectura en veu alta. Ha arribat a la seva dotzena edició amb la participació de 773 centres de tot Catalunya. Vilafranca va acollir els quarts de final de l’Alt Penedès el passat 30 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: