Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’actor Fermí Fernández presenta aquest divendres la segona edició de l’Arqueocasal d’Olèrdola

L’actor Fermí Fernández presenta aquest divendres la segona edició de l’Arqueocasal d’Olèrdola

Durant la presentació es podran conèixer tots els detalls d’aquesta proposta d’estiu adreçada a joves de 12 a 16 anys.

L’actor Fermí Fernández, presentador del programa Sota terra de TV3, serà l’encarregat de presentar la segona edició de l’Arqueocasal d’Olèrdola en un acte que es farà aquest divendres, a dos quarts de 8 del vespre, al Centre Cívic La Xarxa de Moja.

L’Arqueocasal es farà del 27 de juny al 8 de juliol i manté el plantejament de l’any passat: que els participants puguin fer d’arqueòlegs al jaciment d’Olèrdola, comptant amb el guiatge d’arqueòlegs professionals i en el marc d’un projecte d’excavació .

L’any passat la zona d’excavacions va ser el Pla dels Albats, on els joves van participar en l’excavació de tombes antropomorfes en el barri medieval de fora muralles. Aquest any el projecte és el d’excavar una premsa, dins del recinte emmurallat.

L’Arqueocasal està organitzat per TRÍADE  Serveis Culturals i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, el Departament de Cultura de la Generalitat, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Parc d’Olèrdola (Diputació de Barcelona) i la Universitat de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: