Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Escena jove torna a Cal Bolet amb els grups de teatre de centres de secundària de Vilafranca

Entre dissabte i diumenge al matí el teatre Cal Bolet va acollir cinc representacions de grups de teatre de centres de secundària que han estat treballant extraescolars de teatre.

Diumenge era el torn del grup de l’EFIT escolta de teatre del Casal, que va portar a escena l’obra “Les tietes”. També actuaven els alumnes de primer a quart d’ESO de l’Escola Sant Ramon, que feien una adaptació de la pel·lícula “El show de Truman”.
La monitora de teatre de Sant Ramon, Mar Soler, comentava que aquesta trobada els permet mostrar la feina que han estat fent; però sobre tot per conèixer i veure què fan els altres grups.
En el cas de Sant Ramon el primer tram del curs treballen la representació dels pastorets; i a partir del mes de gener ja se centren en l’obra per l’Escena Jove. Soler explica que tenen alumnes de primer a quart d’ESO, i que aquesta diversitat d’edats acaba resultant enriquidora.
Dissabte a la tarda es van fer les altres tres representacions amb els altres grups que han participat en l’edició d’aquest 2016 de l’Escena Jove, que s’organitza conjuntament des de l’Ajuntament de Vilafranca i les AMPA dels centre que hi prenen part.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: