Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC fa un balanç positiu de la seva tasca i demana més diàleg a l’equip de govern

Esquerra Republicana de Catalunya va organitzar ahir un acte obert per valorar el primer any de feina a l’ajuntament de Vilafranca des de les eleccions del 24 de maig del 2015.

Unes setanta persones es van reunir a l’Escorxador de Vilafranca per a participar en aquesta trobada que buscava retre comptes i repassar l’acció del grup municipal i la secció local durant els darrers 12 mesos.

Els republicans es manifesten satisfets de la feina feta com a grup municipal però consideren que Vilafranca està “perdent oportunitats i quedant-se a les portes dels canvis” amb un equip de govern que actua en solitari, sense tenir en compte les propostes de l’oposició. La regidora Mònica Hill destaca sobretot aquesta falta d’acord en els grans temes de ciutat: la cobertura de els vies del tren, el model de serveis funeraris o l’atenció social, per posar alguns exemples.

 

Segons els representants d’ERC, la falta de perspectiva del govern sociovergent fa que estiguin governant “fent pedaços”, sense anar més enllà de l’actuació immediata. Una manera de fer que, segons Hill, provoca que no s’estiguin obtenint els millors resultats possibles en temes cabdals com l’atenció a les persones.

Els republicans també van aprofitar l’acte per posar en valor les diferents propostes que han presentat durant aquest any: per exemple que l’Alberg entri a la xarxa d’albergs de la Generalitat, la reconversió de Pinnae en una entitat d’inversió per l’economia local o un pla de xoc social per combatre l’emergència social o recuperar els pressupostos participatius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: