Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Diables de Sant Pau d’Ordal celebren el 35è aniversari amb dos correfocs

Els Diables de Sant Pau d’Ordal celebren el 35è aniversari amb dos correfocs

El cap de setmana del 3 i 4 de juny arriba una nova edició de la Festa del Diables de Sant Pau d’Ordal per celebrar el 35è aniversari de la fundació de la colla.

Divendres serà el dia dedicat als més menuts de la colla. A dos quarts de 10 de la nit es donarà inici al correfoc infantil a la Plaça de l’Església, que recorrerà diferents carrers del poble fins arribar a la Plaça Subirats. El correfoc anirà a càrrec dels Diables Petits de Cervelló, els Diables Petits de Piera i els Diables petits de Sant Pau d’Ordal.
Dissabte tindrà lloc el gran correfoc amb les colles de diables “El Nyerro” del Conflent, Diables de Riudoms i Diables de Sant Pau d’Ordal. El correfoc començarà a dos quarts d’onze de la nit a la Plaça de l’Església, fins arribar a la Plaça Subirats on es farà una gran petada final conjunta.

La festa continuarà amb un concert a càrrec del DJ Deivit a la Sala del Cafè, on hi haurà una barra amb preus populars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: