Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Barraca organitza un concert a Cal Bolet, per presentar els actes de la Festa Major Popular

La Barraca organitza un concert a Cal Bolet, per presentar els actes de la Festa Major Popular

El concert es farà dissabte a la mitjanit a Cal Bolet, per presentar les activitats que tenen previstes per la Festa Major Popular d’aquest 2016 a Vilafranca

Des de La Barraca expliquen, a través d’un comunicat, que els actes que organitzen són una resposta a la necessitat de fomentar i potenciar la cultura popular davant la mancança d’esdeveniments culturals i artístics a la vila a nivell institucional.
Reivindiquen el seu desacord amb la política de l’Ajuntament, ja que les consideren insuficients, i moltes vegades condicionades per interessos externs que alenteixen, dificulten i inhabiliten els projectes artístics i culturals més enllà dels castells i la festa major.
Expliquen que des de La Barraca intenten crear i construir nous projectes a partir de la voluntat i el treball de carrer. Així, i per tal de presentar els actes que preparen de cara a la Festa Major de Vilafranca d’enguany, aquest dissabte organitzen un concert a Cal Bolet a partir de 2/4 de 12 de la nit amb el grup de versions “The Papa’s amb the Popo’s” i el grup penedesenc tribut a Rage Against the Machine “RATM Project”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: