Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
2 ferits crítics en una explosió a l’empresa Alcoholera Catalana, a Domenys II

2 ferits crítics en una explosió a l’empresa Alcoholera Catalana, a Domenys II

Una forta explosió a l’empresa Alcoholera Catalana SA, situada al polígon Domenys II, ha deixat dos ferits en estat crític.

Dues persones han resultat ferides crítiques en una explosió que ha tingut lloc aquesta tarda a Alcoholera Catalana SA, una nau situada al polígon Domenys II,  entre els termes municipals de Vilafranca i Santa Margarida i els Monjos. L’empresa es dedica a la destil·lació, rectificació i barreja de begudes alcohòliques.

L’explosió s’ha produït pels volts de les 4 de la tarda. Els Bombers han rebut l’avís a les 16:15 i fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat 13 dotacions de bombers, efectius dels mossos, de la policia i del Sistema d’Emergències Mèdiques, a més de tres helicòpters que han traslladat els ferits als hospitals de la Vall d’Hebron i Bellvitge. El foc ha estat extingit a l’entorn de les 5, però l’explosió ha causat greus destrosses a la nau.

Segons les darreres informacions aportades pels Bombers de la Generalitat, dos treballadors estaven fent tasques de manteniment quan, per causes que es desconeixen, s’ha produït l’explosió. A hores d’ara l’incendi ja està totalment apagat i l’estructura del lateral de la nau, de construcció prefabricada i amb bigues de formigó, ha quedat afectada.

Com a mesura preventiva Mossos d’Esquadra, que hi ha desplaçat 10 patrulles, informa que s’ha desallotjat preventivament els treballadors d’una nau del costat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: