Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Xerrada sobre les drogues al Casal Popular, plantejant si són un plaer, un fàrmac o un verí

Xerrada sobre les drogues al Casal Popular, plantejant si són un plaer, un fàrmac o un verí

La xerrada es farà el 28 d’abril, i qüestionarà quin ús fem de les drogues o quina afectació tenen en el nostre dia a dia

Dijous 28 d’abril s’ha preparat una xerrada sota aquest lema per tal de parlar sobre les drogues. Els organitzadors plantegen que fa més de 50 anys es va iniciar la guerra contra les drogues on de forma arbitrària determinats estats van decidir quines substàncies havien de ser il·legalitzades i quines no. Mig segle després d’aquesta convenció, aquesta qüestió ha suposat més problemes que beneficis. El consum de drogues és quelcom habitual en el nostre dia a dia, ja siguin legals (alcohol i tabac), terapèutiques (ansiolítics i antidepressius) o il·legals (cannabis, cocaïna..).
Quins usos en fem? Afecten realment en el nostre dia a dia? Tenen algun paper en l’associacionisme i en els moviments populars? Són algunes de les qüestions que es plantejaran amb Otger Amatller, psicòleg especialitzat en prevenció i atenció al consum de drogues, que presentarà el tema “Les drogues en una societat consumista” i amb Carles Sedó, educador social, que ens exposarà “Lectures crítiques sobre les drogues i el seu consum”. La xerrada es realitzarà el proper dijous 28 d’abril a 2/4 de 8 del vespre al Casal Popular de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: