Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca s’omplirà de dansa el proper 29 d’abril

En motiu del Dia Internacional de la Dansa, el divendres 29 d’abril Vilafranca omplirà algunes de les seves places plenes de dansa.

Aquest acte se celebra per commemorar el naixement de Jean-Georges Noverre, considerat el pare del ballet modern. Tres escenaris ubicats a la plaça de la Vila, la plaça Jaume I i la plaça de la Constitució acolliran escoles i grups de diferents estils donant visibilitat a la dansa com a manifestació artística universal. La celebració tindrà lloc en aquests tres espais del centre de la Vila entre les 6 i les 8 de la tarda, actuant cada grup o escola en franges de 15 minuts, algunes de forma simultània.

L’acte està organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca amb la participació dels grups i escoles que actuaran a la vila. Aquests seran Atrezzo Dance Academy, Escola de Dansa Assumpta Trens, Escola de Dansa CAS, Escola Montagut, Farasha Dansa Oriental, Gatzara Country Olèrdola, Gimdans i Jazz Club Vilafranca-grup de Swing.

En cas que la pluja obligui a fer canvis en el programa de l’activitat, s’informarà immediatament a través de les xarxes socials del Teatre Cal Bolet i de l’Ajuntament de Vilafranca i de Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: