Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca se solidaritza amb l’Equador amb una campanya en resposta del terratrèmol

“Resposta als efectes del terratrèmol a l’Equador: fase de reconstrucció” és el nom de la campanya en la qual s’ha solidaritzat l’Ajuntament de Vilafranca.

El passat dissabte 16 d’abril un terratrèmol de magnitud 7,8 graus a l’escala de Richter va sacsejar l’Equador. El sisme, el pitjor que s’ha produït a l’Equador en els darrers 30 anys, va tenir l’epicentre a l’oceà Pacífic. Almenys 600 persones han mort i més de 16.000 han resultat ferides.

Davant d’aquesta greu emergència, l’Ajuntament de Vilafranca s’ha solidaritzat mitjançant l’aportació de 1.500 euros a la campanya impulsada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament anomenat “Resposta als efectes del terratrèmol a l’Equador: fase de reconstrucció”. Aquesta proposta a la que s’han sumat molts ajuntaments catalans posa de manifest que la cooperació des del món local és clau per a la reconstrucció del territori afectat, no només les infraestructures, sinó també per al teixit social. Des de l’Ajuntament de Vilafranca es comparteix el dolor i la preocupació dels equatorians que han patit la catàstrofe al seu país i també pels que viuen al nostre país.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: