Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Renfe inicia les obres de millora de l’estació de Lavern-Subirats

Dilluns 25 d’abril,s’iniciaran les obres de millora a l’estació de Lavern-Subirats, el que permetrà millorar-ne l’accessibilitat.

Aquestes actuacions, que compten amb un pressupost de 1.103.454,41 euros, disposen d’un termini d’execució de 5 mesos i mig, i s’emmarquen en el marc del Pla de d’Estacions de Renfe per a rodalies de Barcelona.
Els treballs contemplen la construcció d’un pas inferior amb ascensors a ambdues andanes; el recreixement d’andanes i prolongació fins a 200 metres, fet que possibilitarà l’accés al tren des de l’andana; la substitució de la il·luminació existent a les andanes; el tancament perimetral de l’estació; i millores a la zona d’aparcament que contemplen la senyalització de places destinades a persones de mobilitat reduïda i instal·lació d’aparcament específic per a bicicletes.
Totes aquestes actuacions, permetran adequar les instal·lacions a les necessitats dels 80.000 viatgers anuals que utilitzen aquesta estació i la convertiran en una estació totalment accessible.
Aquestes millores a les estacions de rodalies s’emmarquen en el Pla d’estacions de Renfe per a rodalies de Barcelona. En total, Renfe invertirà prop de 100 milions d’euros en actuacions centrades principalment en la millora de l’accessibilitat, així com altres tasques de modernització de 39 estacions de la rodalia de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: