Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Odissea organitza la segona trobada de lectors i escriptors

Víctor Amela, Màrius Serra, Roger de Gràcia o Laura Tejada seran alguns dels assistents aquest proper dissabte a la segona trobada de lectors i escriptors que organitza la llibreria l’Odissea.

A les 12 del migdia començarà una nova jornada on els escriptors que arriben a Sant Jordi amb un nou llibre es podran trobar amb els seus lectors penedesencs. En un acte al carrer de la Font, just al davant de la llibreria, es podrà conèixer de primera mà les principals novel·les que arriben amb força a Sant Jordi, així com una gran representació dels escriptors penedesencs que aquest any han publicat un llibre.
L’acte comptarà amb un concert musical, a càrrec del trio jazzístic format per Leo Tejedor, a la guitarra, Ricard Parera, a la bateria, i Xavi Carbó al contrabaix. A més, tots els assistents podran gaudir d’un descompte en tots els llibres de la llibreria aquell dia i d’un petit refrigeri, amb la intenció que la trobada de lectors i escriptors es consolidi com la festa que dóna el tret de sortida dels actes de Sant Jordi a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: