Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Lluís Soler i Manel Barceló s’enfronten a “Per un sí o per un no” a Cal Bolet

Lluís Soler i Manel Barceló s’enfronten a “Per un sí o per un no” a Cal Bolet

Aquest diumenge 10 d’abril, a les 7 de la tarda, continua la temporada de teatre febrer-juny al Teatre Cal Bolet de Vilafranca amb “Per un sí o per un no” interpretada per Lluís Soler i Manel Barceló.

Aquesta és una de les obres més representatives de Nathalie Sarraute, autora francesa d’origen rus, que va ser proclamada per Jean Paul Sartre com una de les figures més rellevants de l’antinovel·la.
L’any 1982 va enlluernar al món amb aquesta peça teatral. És una obra curta, però intensa, escrita en un sol acte. Dos personatges, un escenari i poc més és el que calen per representar aquesta obra que, alhora, està carregada de contingut
“Per un sí o per un no” tracta de dos vells amics que, a partir d’una conversa anodina, entren en una batalla sense treva i s’enfonsen en un joc de postures irreconciliables. Està articulada entorn la “veritat” dels mots, que pot dur a conseqüències incalculables.
L’amistat posada a prova dialèctica per Lluís Soler i Manel Barceló.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: