Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les flors de Sant Pau, el proper diumenge, a Vilafranca

Les flors de Sant Pau, el proper diumenge, a Vilafranca

El proper diumenge 24 d’abril, es realitza una nova activitat de la programació “Els diumenges a Sant Pau”. Aquesta activitat portarà a conèixer de primera mà la flora de l’espai i, en concret, les plantes que hi floreixen en aquesta època de l’any.

Una vegada arribats al mirador, es farà un taller amb flors seques, i un altre taller en què es podrà pintar amb flors.
Amb aquesta activitat, es podran aprendre, també, mètodes per assecar, conservar i recol·lectar flors amb les quals decorar casa vostra, alhora que es podran conèixer les principals herbes remeieres que podem trobar en aquesta època de l’any i com utilitzar-les.
El lloc de trobada és el camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes, a les 11 del matí i la durada serà d’un parell d’hores. L’activitat s’adreça a un públic familiar i és gratuïta; en cas de pluja, quedarà suspesa.
Es recomana portar aigua i calçat còmode per caminar.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: