Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El govern de St. Martí es reorganitza a l’espera que Manel Romanos deixi l’acta de regidor

Després que el 12 d’abril Manel Romanos fes saber al govern municipal que renunciava a la responsabilitat en les regidories de Medi Ambient, Esports, Servis i Governació, i que també demanava deixar de formar part de l’equip de govern des de l’Ajuntament s’ha fet públic un comunicat en què accepten la renúncia de Romanos, i remarquen que el motiu de l’acceptació és l’abandonament del que fins ara havien estat les seves responsabilitats de govern.

Un fet sobre el qual, diu el comunicat, ja se l’havia demanat explicacions a Romanos donat que afectava el bon funcionament de les seves àrees de responsabilitat. Ara esperen, continua la nota de l’Ajuntament, que retorni la seva acta de regidor i mentre s’ha reorganitzat el govern per donar cobertura a les responsabilitats que tenia Romanos.
El comunicat de l’Ajuntament finalitza reiterant el compromís de la CUP, Movem Sant Martí-Col·lectiu Socialista i ERC amb el pacte de govern i amb la seva voluntat de continuar treballant per Sant Martí Sarroca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: