Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’energia i la capacitat engrescadora de Joan Tarrada el perfilen com a proper president del Vinseum

L’actual president del Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Vinseum, Josep Soler, fa ja força temps que hauria d’haver acabat la seva tasca al capdavant de l’entitat. I de fet, ja ha demanat el relleu en algunes ocasions.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’ha considerat però què calia tancar la primera fase de les obres de remodelació del Vinseum tant a nivell d’obres com de projecte, i que la persona adequada per fer-ho era Josep Soler per el seu coneixement de l’entitat i la seva capacitat professional i cultural.
Ara però, s’entra en una nova fase en què potser el que cal és més millorar la comunicació i promoció del Vinseum; aconseguir que les autoritats del país i de fora donin suport econòmic i sonin suport al Museu.
En aquest sentit, Pere Regull explica que es busca una persona amb un perfil concret que pugui engrescar en aquesta nova fase del projecte i que entre els noms que s’han tractat, el de Joan Tarrada és dels que hi encaixa més.
L’alcalde, que es també el president de Patronat de Vinseum, reconeix que cal també que la persona que ocupi el càrrec ha de tenir la confiança de l’equip de govern de l’Ajuntament, i que després ha de ser el Patronat de Vinseum el que hi doni el vistiplau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: