Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa encara la recta final de la temporada oferint propostes diverses per als més petits amants dels espectacles teatrals

Diumenge, com és habitual el primer de cada mes, el teatre Cal Bolet acollia a les 12 del migdia l’espectacle d’aquest mes d’abril de la Xarxa. En aquesta ocasió l’obra “Per terra de dracs”, de la companyia Pep López.

Una aproximació, amb acompanyament musical a les històries de dracs. Contes tradicionals, música i rondalles amb diferents elements multimèdia de suport.
Des de la Xarxa encaren ara la recta final de la temporada. Com explica Iolanda Soler, els queden dos espectacles que busquen oferir propostes amb estils diferents.

Tall “Queden 2 mesos 23h35’05” … 23h35’49” molt bé”

Tot i que encara queden aquests dos espectacles, fent i primer balanç de com ha anat la temporada, des de la Xarxa consideren que els espectacles que han dut han estat molt bé, tot i que potser la resposta del públic hagi estat millor el primer trimestre que aquest. Ara es troben ja començant a pensar en la propera temporada, i amb l’entrada de persones noves a la junta que ajuden a assegurar la continuïtat de l’associació.
Per tal de poder estar informat de tot el que ofereix la Xarxa al llarg de la temporada, es pot seguir la seva web www.laxarxavilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: