Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La musa de l’eclecto-pop Maïa Vidal actuarà aquest divendres a Cal Bolet

La musa de l’eclecto-pop Maïa Vidal actuarà aquest divendres a Cal Bolet

Aquest divendres 8 d’abril, a les 9 del vespre, continua la temporada febrer-juny de música al Teatre Cal Bolet de Vilafranca amb Maïa Vidal que presentarà el seu darrer treball.

Maïa Vidal va néixer a Califòrnia, el seu pare és franco-espanyol i la seva mare germano-japonesa. Va créixer a Ítaca, va estudiar a Mont-real i porta 6 anys vivint entre Barcelona, París i Nova York. La seva música, com la seva història personal, és una mescla eclèctica de gèneres que entreteixeix el folk, l’electrònica i diverses músiques del món per crear un estil nou que ella ha batejat com eclecto-pop.
Després d’haver girat pel món amb els seus dos primers discos, la jove autora torna a l’escenari amb un electro-duo: una mescla poderosa de bateria electrònica i sons digitals amb els dolços tons d’arpa, piano i una veu angelical que arriba des del somriure.
Acompanyada per Giovanni Cultrera, Maïa Vidal ens presenta una carta d’amor oberta, el seu tercer disc, “You’re the Waves”. Sens dubte, el disc més aconseguit de la carrera de la jove cantautora americana. Un disc únic, sensual i fresc que conté una de les cançons de l’estiu Our Place, banda sonora de la campanya d’Estiu 2015 d’Estrella Damm i de Vale, el curtmetratge dirigit per Alejandro Amenábar.
Al final del concert tertúlia amb Maïa Vidal. Anirà acompanyada d’una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: