Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La llibreria L’Odissea consolida, amb una segona edició multitudinària, la trobada de lectors i escriptors prèvia a Sant Jordi

La llibreria vilafranquina tornava a organitzar per segon any consecutiu la trobada de lectors i escriptors.

Era aquest dissabte al migdia al carrer de la Font, just al davant de L’Odissea, amb èxit de públic i l’acompanyament musical d’un trio de jazz. Hi participaven escriptors mediàtics com Víctor Amela, Màrius Serra o Roger de Gràcia, altres menys coneguts com les mallorquines Roser Amills i Maria Escalas i autors locals com Josep Pimentel, Joan Pinyol, Pere Martí o Joan M. Arenas, entre altres.
La idea de la trobada és proporcionar un entorn tranquil i relaxat tant als lectors com als escriptors per conversar sobre les obres i oferir una arrencada de la campanya de Sant Jordi a Vilafranca.

Per als escriptors, la iniciativa de L’Odissea és del tot encertada. Roger de Gràcia, que presentava la novel·la ‘60 dies a Cuba’, destaca que la celebració de Sant Jordi s’hauria d’esponjar més.

Per la seva part, Màrius Serra, autor de ‘Res no és perfecte a Hawaii’, posa l’accent en la tasca dinamitzadora de les llibreries.

Víctor Amela, guanyador del premi Ramon Llull amb la novel·la històrica ‘La filla del capità Groc’, líder de vendes durant les darreres cinc setmanes, destaca el contacte directe amb els lectors que li ha permès la trobada de L’Odissea.

Per la seva part, les escriptores mallorquines Roser Amills i Maria Escalas parlen de la possibilitat de triar entre les obres d’autors mediàtics i propostes literàries més desconegudes.

Maria Escalas aprofitava la trobada per presentar la novel·la ‘Abans que el teu record torni cendra’ i Roser Amills, el seu darrer treball, ‘La bachillera’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: