Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La inauguració de les obres incloses al programa Viure al poble 2010 busca posar Avinyonet del Penedès al mapa

Ahir tenia lloc a Avinyonet del Penedès la inauguració de diverses obres que s’han inclòs dins el programa Viure el poble 2010.

El programa s’ha dividit en vàries accions als nuclis de Les Gunyoles i Avinyó Nou: l’embelliment del carrer Sant Paladí, el Museu del batre, l’habilitació d’un aparcament dissuasiu i l’adequació de l’entorn a la N-340 al seu pas per Avinyó Nou i el nou centre de dinamització turística local al Local d’Esquerres, que inclou el Centre d’interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya. Totes aquestes accions busquen posar Avinyonet del Penedès al mapa i atraure visitants a un municipi amb un gran potencial enoturístic.

La inauguració de les obres va comptar amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona Mercè Conesa, qui manifestava la voluntat de l’ens d’estar al costat dels pobles per fer realitat les seves aspiracions estratègiques.

Avinyonet del Penedès està fent una clara aposta per dinamitzar econòmicament i turísticament el municipi a través d’accions urbanístiques i de creació d’equipaments. El valor que li aporta el jaciment ibèric de la Font de la Canya és un dels revulsius sobre el qual s’estan destinant més esforços. També la celebració del Microvi, que posa en valor l’existència de multitud de petits cellers, està generant noves possibilitats dins el municipi. El Microvi s’està celebrant en diversos espais emblemàtics d’Avinyonet des de divendres i s’allargarà fins al 24 d’abril, amb la mostra de petits cellers d’aquest dissabte com a reclam principal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: