Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Incendi d’una furgoneta a un aparcament dels Monjos

L’incendi d’una furgoneta a un aparcament de Santa Margarida i els Monjos va obligar a desallotjar l’edifici, afectat pel fum, ahir a la nit

Sis dotacions de Bombers de la Generalitat van actuar ahir a la nit al carrer Canigó 26-29 de Santa Margarida i els Monjos per l’incendi d’una furgoneta a l’aparcament soterrat de l’edifici. L’incendi va omplir de fum tot l’aparcament, d’una única planta, i l’escala del bloc, fet que va obligar a desallotjar l’edifici. Dos dels veïns van haver de ser atesos per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques per intoxicació i van ser traslladats a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès amb símptomes lleus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: